2011-07-05
22:57:17

Strömmingfiske
Åkte idag till ett bra ställe för strömmingfiske - och mötte en stor hjord människor som pimplade på kajen. Vi var där cirka 1 timme och fick ihop 103 strömmingar, fast vi kunde inte äta upp allt så vi fick ge bort lite åt två av våra vänner samt till världens bästa granne. Ester var mycket nyfiken på hur hela processen fortgick, allt från att koppla ihop "strömmingbetet" till att kroka loss fiskarna. Hon tyckte de luktade mycket gott och kollade flera gånger i hinken...

2011-07-01
20:09:02

Long time no see...
...ungefär så!

Att det varit lite torrt här på bloggen innebär INTE att vi bara latat oss och gjort ingenting... tvärtom! Vi har bland annat åkt upp till Hälsingland bland björnarna och älgarna - och även myggor och knottar. Inga "The Big Five" syntes till, vilket vi får vara glada för. Spårat, badat, dragtränat och busat med doggarna i några dagar och direkt därefter seglade vi ett par dagar i skärgården och besökte Grön-/Grenskär i Nämdö-ögruppen.

Efter dess badade vi nästan dagligen, och simtränade även Alfons. Han var som en ångbåt, men har redan blivit lite duktigare, men jag får fortsätta lite till så han blir lika duktig som Ester.

Med träningen, vi har klippt upp ett par momenten rejält och tränat delmomenten - med mycket bra resultat! Det var inte bara Ester som fick tränas, även jag då jag bland annat fick tänka på hur jag betedde och rörde mig... har även börjat med några nya moment. Prio ett med träningen just nu är GLÄDJE och BRA ATTITYD - och även bra utförda delmomenten!
Myr


Två absoluta bästisar
Det var massor med färgglada lupiner längs vägen.


- När kommer maten?