2012-05-16
20:50:09

Kaviar
För er som inte känner till det, så är Ester fullständigt G A L E N i apelsiner och kaviar! Ja, det läste ni rätt, apelsin och kaviar, utöver det andra som är "logiska" hundars-favorit-mat, såsom torkade lever osv...!

Idag gjorde husse en liten "experiment", som vi gjort flera gånger förut, men som alltid misslyckades... han kröp försiktigt förbi Ester och hörde hur hon snarkade och visste att hon sov djupt. Kröp försiktigt in i köket och halade in Svennes kaviar och ett par hårdbröd, "smetade" in kaviar på bröden och satte ihop dem. Bröt sedan fööörsiktigt dem i små delar så att Ester inte skulle höra och hennes matskål låg på köksbänken bredvid honom på mjukt underlag, så att skålen inte skulle föra oljud på hårda köksbänken. Ester låg också i ett annat rum en bra bit bort.

Försiktigt vände husse på sig - och där satt Ester vid kökets ingång och tittade storögt medan hon dreglade för fulla muggar. Hon visste vad som var på gång... Och där misslyckade vi än en gång!
Likadant var det med apelsiner när vi skalade dem vid tidigare tillfällen och försiktigt la dom i skålen. Tydligen har hon supernos med extra känsliga luktsinnen för goda "gourmentmat"...!
Kommentarer:
#1: Sofia

Haha! Trodde ni verkligen att ni kunde lura Ester?! Hade varit intressant att veta hur länge hon hade stått där och drägglat.

2012-05-18 @ 00:16:16
#2: Emmy

Nussan då=) Så himla sött när de har sådana där cravings på vissa saker!

2012-05-20 @ 10:14:24
#3: Veronica

Vad söt Ester va! Vill se när Ester står där och dreglar.. Haha! Undrar hur länge har hon stått där bakom hussen. Kramar!

2012-05-29 @ 10:40:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: