2009-08-30
19:27:07

ÖLO och HMBK
Tjo där!

Igår var vi på min första boxerspecial, arrangerad av Boxerklubben ÖLO. Det var 17 anmälda juniorbrudar i min grupp (!!!) och vi var på plats vid Skavlöten lite efter nio.
Många välkända boxrar skuttade vackert runt i ringen och i öppen klass (hanar) var bland annat min farbror Leo (Debutant's Quentin Tarantino), sysslingen Texas (Junkyard Texas-Jack) och min älskling Alfons' pappa Ringo (Winuwuk Strike It Rich) med.
Leo blev sedan placerad som 3:e bästa hane - SUPERgrattis!

I ringen bredvid skuttade unga valpar runt och min supersöta halvsyster Greta (Buffet's Greta Garbo) vann valpklassen och därefter bästa tikvalp och slutligen BIM valp!!! G R A T T I S !!! 
BIR gick till en gullig gul boxerhane som deltog på valpklass 4-6 mån.
När de vuxna hanarna har gjort sitt var det dags för oss flickor och ca 15 juniorer kom in i ringen (några kom inte) och när det var en kvalitetsbedömning fick jag ett fint rött band. Därefter var det dags för konkurrensklass och jag kom oplacerad (med bra kritik) - men mina sysslingar kom 2 med CK resp. R! GRATTIS Lisa och Smilla!

Det var flera släktingar på plats och det var nästan en släktträff och inte någon utställning... Hihi! Därefter var vi tyvärr tvungna att åka iväg men vi fick veta i efterhand att Lisa blev 3:e bästa tik och BIR gick till Texas! Min farfars syster Extra (snart 10 år) blev bästa veteran med CK!
GRATTIS till er alla!
Det var en jättetrevlig dag förutom då vi såg ett ekipage som betedde sig illa då de fick ett gult band. Det var inte snällt gjort mot den stackars vovven och ett annat ekipage som nästan blev "påhoppade"!

Idag åkte vi till HMBK:s utställning (inoff.) "för Alfons' skull", eftersom han inte kan vara med på officiella utställningar. Efter ca 1,5 timmars väntan skuttade Alfons och min lillmatte in i ringen och gjorde allt de kunde. Ändå gick det inte bra för honom, min älskling. Domaren var inte heller så bra på boxerrasen, det kunde vi rätt snabbt märka.
När det var min tur fick jag HP och även BIR. Efter ca 30 minuter var det gruppfinal och jag tävlade mot en "tungchampion-hane" av rasen hovawart. Hans namn var: LPI, II, III, ELIT SLCH SVCH KORAD NORD, INT, S, FI, DK, NUCH Gårdvarens II Lekfull.
... och BIG-1 gick till mig!!! Min lillmatte var tvungen att fråga domaren en gång till vem det var som vann BIG... Hon trodde inte sina ögon! Hihi!
Sedan kom jag oplacerad i BIS, segern gick till en kinesisk nakenhund.
Det blir inte fler inofficiella utställningar för min del i framtiden, det är roligare på officiella tycker vi alla. Det blir också paus nu, vi dyker upp "när ingen anar det"... Hihi!

/Ester

Kommentarer:
#1: Martina

Hej

ja just de ni skulle ju dit. Vilka resultat, GRATTIS och BIG 1 med, kul !

Då måste väl Ester va trött i dag, två utställningar i rad på två dar. Pussa henni från oss.

2009-08-30 @ 21:44:41
#2: Pappa Teo

Ni är så duktiga!

2009-08-31 @ 06:43:34

Hej Ester,

Du är då i farten - två utställningar i helgen!!!

Så kul med ett BIG1 - Grattis! Håller med dig om att det är roligare med bara Boxer. Skönt för dig med lite paus nu.

Boxerpussar från oss två i Vasastan

2009-08-31 @ 10:38:10
#4: BeLee

Hallå, Hallå

BAMSE BOXER GRATTISAR till dig.

Åh, vad roligt.

Jag ska inte heller ställas ut nu sa matte, nu vilar vi. Tänker bara rusa runt och ha det himlans kul med min pappa James, ja, träna också förstås.

BAMse, BAMSE GRATTISAR IGEN

Kram från BeLee med Flocken som hälsar till er alla

2009-08-31 @ 11:10:43

Tack för inlägget i min gästbok, vi är mycket glada och nöjda!

Men vilken helg det blev för er, BIG-1:a! Grattis!

Det var inte illa :) Det var treligt att träffas igen, ha det så bra och lycka till framöver!Kram från oss

2009-09-01 @ 11:28:55
#6: Elinor

Ett STORT GRATTIS!!! Hon har verkligen gått från sockersöt till vacker!

2009-09-02 @ 00:16:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: