2009-06-16
23:22:31

7 månader
Tjenadix!

Idag fyller alla mina syskon och jag hela 7 månader!!!

Min syster Alice har varit på utställning, arrangerad av Boxerklubben SLO och hon kom på R i valpkonkurrensklass med hederspris, - jättebra Alice!! Maja, min halvstsrer kammade hem BIR-valp! Grattis!!!

Efter när jag fått min mat gav lillmatte mig en vit rund sak som jag försiktigt tog emot i min mun. Efter en liten stund släppte jag saken och undersökte den lite våldsamt med tassen - och så knakade den! Något gott kom läckande från "bollen" - ett rått ägg!!

På eftermiddagen tog Elsa, lillmatte och jag en promenad vid Erstavik och lillmatte har alltid med sig akutcortison mot ormbett för säkerhets skull och när vi närmade oss stranden gick jag till vattnet för att dricka lite stod Elsa och betraktade en rörlig pinne på kanske 1,5 meters avstånd... EN FET ORM (troligen huggorm)!!! Det var andra gången vi stötte på orm på exakt samma plats! Från och med idag kommer lillmatte ALLTID att hålla oss i koppel när vi passerar området!

Senare på kvällen åkte stor-, lillmatte och jag till en djurklinik i närheten och när vi väntade på vår tur fick vi hälsa på en 4 månaders gammal wachtelhund ("vaktelhund") och när det var vår tur smälte en djurskötare för mig - och hon frågade om hon kunde ta med mig till Årsta... Hehe!
Hon fick ta lite blodprov på mig eftersom vi ska veta om jag har tillräckligt med antikroppor mot rabies. När hon lindade plastlinan runt mitt ben lyfte jag det lite frågande, och när nålen gick in var det en stråle med blod som forsade ut! Tre provrör fylldes rätt fort och det var smärtfritt - och jag fick goda godis av henne flera gånger! =P
Hon kommenterade ofta hur bra och fin psyke jag har... (det beror nog på att jag har bra föräldrar!)

Ha det så gott!
/Ester

Kommentar:
#1: Bozze

: ( skrev en lång kommentar till dig imorse men det gick inte att skicka- lösenordsskyddad

Kram Bozze

2009-06-17 @ 19:23:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: