2009-06-06
20:01:45

Tringa & början på trotsperioden!
Tjena!

Imorse kom Tringa (en cocker spanieltik på 1 år) tillsammans med sin matte till Erstavik och där tog vi alla plus min lillmatte en lång promenad! Där fick vi se bland annat en duvhök, ungar av ejder, storskrake, vitkindad gås och tofsvipa samt sångsvan!

När vi kom till stranden försökte jag visa lite för Tringa att jag faktiskt kan "bada" där jag hade vattnet ända upp till buken. Därefter lyfte jag mina ben högt "plopp...plopp...plopp..." tills jag kom på fast land igen. Vattnet var ganska kallt och det har ju varit dåligt väder de senaste dagarna!


...Och en annan sak, min flock tycker nog att jag har börjat komma in i trotsåldern! Fast jag lyssnar rätt bra på deras kommando ändå - men igår kväll... (hahahaha!!)

Igår kväll tog lillmatte en promenad med Elsa och mig, och när vi kom hem var det dags att äta middag. Både husse och matte var i köket, lillmatte vid dörren och tog av sig sina skor och jacka. Just vid detta ögonblick var det ett bra tillfälle att göra något "dumt" när de inte ser!
Hela matbordet var uppdukat och vid kanten låg en ostbricka med bland annat brieost.... Jag tittade runt om mig än en gång och sedan sniffade jag lite på osten... och så vips - är hela brieostbiten i min mun!!

Jag tuggade lite på den "slemmiga" osten men blev upptäckad av min lillmatte som undrade vad jag tuggade på! Hon tog upp ostbiten, som var en slemmig klump och skvallrade det för resten av flocken! (Skvallerbytta!!!)
HA HA HA ! ! !

Ps: det är bara början! Nu har jag stulit två mat: ett bröd med två räkor och nu en brieost!! Ds.

Har det hänt något liknande med er/era hundar?

/Ester

Kommentar:
#1: Helena o Lexi

Lexi har bara snott en stor ost en gång. Då var hon kanske 8 mån o j hade vart i affären o handlat. Osten låg på mattan när j kom hem men hon hade knappt hunnit tugga på den. Annars är största historien i min familj den jordgubbstårta som Lady knep. Lady var vår tuffa boxer när jag var liten Hon slickade i sig all grädden innan vi upptäckte henne, och åt lite tårta med. Fast då stod ju tårtan väldigt lägligt på låga bänken utanför köket... Lexi älskade jordgubbar när hon var liten o åt dem direkt från plantorna ...

2012-03-14 @ 12:54:05
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: