2009-06-24
16:35:59

Äventyr!
Tjena!

Jag har mått lite illa för några dagar sedan men det var nästan över redan nästa dag. Troligen var det så att jag har druckit något "olämpligt" vatten när Elsa, lillmatte och jag var på promenad vid Erstavik. Annars har det varit bra och solen bara gassar på i skrivande stund... och det ska också bli ännu varmare!

Igår var Elsa, lillmatte och jag nere vid bryggan och när lillmatte krattade bort alla geggiga sjögräs i vattnet lekte Elsa och jag med kottar och pinnar på gräsmattan bredvid. När hon skulle ta ett dopp följe Elsa med - men jag har inte börjat simma än så jag blev osäker, och gick istället på stenarna för att kunna komma lite längre ut!

Senare på kvällen när lillmatte vattnade häcken hade hon mig kopplad i en lång lina, men släppte mig lös när husse och matte kom hem från varvet, för att jag skulle kunna hälsa på dem. Efter en liten stund låg jag och tuggade på mitt tuggben som jag grävde upp från min hemliga gömställe bakom lillmatte... helt plötsligt fick jag vittring på någon spännande doft och följde den. Jag gick bakom huset och fortsatte ner till Elsas del i Blåbärskogen.
När lillmatte vände sig om upptäckte hon att jag var borta och började leta runt i trädgården och inne i huset, men hittade inte mig! Efter en stund började hon vissla med sin visselpipa men ännu utan resultat! Hennes fantasier började snurra runt i huvudet (ni som har barn eller djur vet precis vad det handlar om!) och hämtade sedan även min stormatte för att hjälpa till med sökningen. Efter cirka 10-15 minuter har de ännu inte hittat mig, men sedan när lillmatte gick ner till Elsas del av skogen och visslade... helt plötsligt kom jag fram med viftande svans bakifrån henne! Hon skulle nog vilja att jag skulle kunna tala så jag kunde berätta var jag var!
Jag brukar annars inte rymma men det har nog med åldern att göra... (var inte det en bra bortförklaring?)

Min moster Siiri (Nuggets Rebecca) har varit på ett ännu tuffare äventyr och om det kan ni läsa här: http://www.nuggets.se/siris_survival.htm#2

Idag fyller min mamma och sin Nugget's R-kull 3 år och igår var det pappa Teo och sin Debutant's Q-kull, även de 3 år! GRATTIS till er alla!

Ha det så gott! Lämna inte hunden i bilen när det är varmt!

/Ester

Kommentar:
#1: Pappa Teo

Tjabba sötnos!

Du har fått en halvsyster uppe i stockholm (Hässelby) vet du. Hon är en riktig chokladpralin hon med. Kanske ses ni någon gång i framtiden. Hon heter Buffet´s Greta Garbo, kallas Greta. Men detta hade säkert din lillmatte redan koll på ;)

Puss på dig min lilla rymling

2009-06-25 @ 10:54:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: