2010-05-01
23:54:58

Träningspromenad
Ooouuj! Vad jag är trött! Det får bli en kort uppdatering...

Lillmatte och jag drog hemåt vid tiotiden och en timme senare träffade vi Linda & Azi vid Erstavik. Vi gick till ett stooort fält och ringtränade lite, la ut varsitt spår samt tränade lydnad. Jag spårade fifty-fifty idag: hade ganska bra spårning, dock inte riktigt i spårkärnan och var måttligt intresserad av pinnarna... vi tränar vidare...!
Därefter käkade de tvåbenta lunch i skogen bland några nyfikna pissmyror och därefter tränade vi lite uppletande. Azi letade efter sina godis och jag mina föremål. Det gick lite sådär, men det är ju ett bra tag kvar till högre klass, så vi har tid på oss! :)

Vid 16-tiden kom vi hem och jag gick rakt till min bädd och orkade inte gå upp på några timmar! Imorgon blir det även träning, med ett nytt boxerekipage! Kul!!
/Ester

Kommentarer:
#1: Milou

Hej Ester!

1 maj följde jag med min flock ner till Bjärnum och hälsade på din mamma. Hon hade 8 småvalpar att sköta om. En av dem kommer troligen att flytta in i min flock hemma i Mölndal. Hoppas att hon är lagom lugn så att jag slipper hålla på med en massa uppfostringsjobb! Vi ses!

Hälsningar

Boxertiken Milou

2010-05-02 @ 21:18:41
#2: Ester

HEJ!!! Åh, vad roligt med en ny flockmedlem!!! Min flock kom och hälsade på mig när jag var nästan 6 veckor gammal och då fick de veta att det blev jag som kommer att åka hem till dom. De är mycket nöjda med mig och jag kan lugnt rekommendera de söta småvalparna!

Vi hörs snart igen, är så nyfiken på min lillasyster!

Stor boxerkram från mig.

2010-05-03 @ 07:16:09
#3: Milou

Hej igen Ester! Min husse funderar på vad han ska döpa den lille till. Verkar svårt, så han har gjort en tävling; http://www.nordicmedicaladvisor.se/blog/2010/05/02/veckans-tavling/

Själv bryr jag mig inte.

Hälsningar

Milou

2010-05-03 @ 12:42:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: