2011-04-15
20:11:03

Cykeltur

Idag var det underbart vackert väder och efter när tentan (om Organismens mångfald och organisation) var klar skyndade jag mig hem och åt sedan lunchen ute på balkongen - premiär för 2011! Därefter låg jag på hängmattan och började läsa "Mannen som lever med vargear" av Shaun Ellis - en riktigt läsvärd bok! Redan efter första kapitel grät jag!

Vid tretiden var Ester och jag ute och cyklade vid Erstavik och träffade Linda & Tyra vid Erstaviks slott. Azi fick stanna hemma då hon inte orkar med en cykeltur. Vi tänkte först promenera på stora fälten - men då kom en gubbe och avvisade oss därifrån! Plan B fick vi snabbt komma på och gick på ett annat fält bakom de stora. Tyra hade långlina på sig och doggarna lekte fint tillsammans - ja, och det hårt! Det verkar båda två gilla skarpt! =)
På hemvägen var Ester trött och lite ledsen att fick skilja ifrån sin nya lekkompis, så hon travade långt bakom mig med svansen nere... och hon var också trött!
När vi kom hem fick hon en rejäl portion mat, massage - även på tassarna - och nu sussar hon väldigt gott!


Min fina tjej!


Balansövning på en jättelik nedfallen ek


♥ Tyra & Ester ♥
(Ester passade på och slicka om nosen - och Tyra var på väg till korvbiten)


Det var flera sådana här insekter på fältet, kanske var det bin? Parningsdans eller sökte de efter bostad?


Sorkarnas hem under vinterhalvåret. =)


Kommentarer:

se själv ang shaun! ;)haha ester sööt! tyra sprang piggt hemåt men nu död å sover sover! :)biin - vill ej möta dom igen, fick inbillningar att de kröp på mig, usch :D

2011-04-15 @ 21:19:07
#2: carolin

Vad söt hon är Ester med sin tunga!

2011-04-17 @ 10:24:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: