2011-04-25
20:08:58

Tålamodig barnflicka
Idag på eftermiddagen hälsade vi på Kicki, Nessie & Stella - Stella är nu ca 8,5 veckor gammal. Så fort vi kom innanför deras tomt blev de vuxna hundarna glada - men sen visade Nessie att hon var en mamma, så Ester inte fick vara dum mot hennes valp.
Jag är snart klar med boken "Mannen som lever med vargar" - och sett många likadana beteende som Shaun Ellis berättade om vargvalpar. Ett mest hapnädsväckande beteende var när Kickis man kom innanför dörren bakom oss skällde Nessie och Ester lite vaktskall - och Stella for som en raket iväg till deras sovrum (hundarnas lya) och gömde sig under sängen. Det är likadant med vargar - vargvalparna gömmer sig i speciella grävda hålor när någon flockmedlem skäller varningsskall. Stella kom fram efter en liten stund då hon hörde att det var hennes egen flockmedlem som kom hem.
Ester var underbar mot Stella - hon visade stor tålamod och lät Stella inspektera hela henne. Hon var extra fascinerad av Esters öron och framförallt tungan. Nessie flämtar nästan aldrig med tungan ute, så det var något nytt för Stella. =)
På kvällen var det skotträning på NBK där vi körde platsliggning + budföring med skott - även fritt följd, kryp och framförgående.Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: