2012-04-23
21:16:49

Liten lägesrapport

Long time no see... slänger in ett kort inlägg som indikerar att vi lever och mår toppen!

Den senaste tiden har vi varit ganska mycket ute på resande fot och lite mer om det kommer så småningom. I lördags var vi på sökträning med sökgänget vid Nacka BK. Samtidigt hade de agilitytävlingar, men vi kunde i alla fall träna rätt ostört en bit därifrån. Träffade trevliga Sofia och hennes flotta boxerkille Alfons (inte Esters älskling, känner några Alfonsar nu...) och Ester utdelade några pussar till var och en under passet. Hon skötte sig kanonbra under söket, hade jättebra fart ut, fint sökarbete och bra fart in med lösrullen, lugnt och fint vid figgarna vid påvis för att få sin belöning. Mellan tuggorna utdelade hon ibland blöta pussar... ;) Lyssnade bra på mig på stigen, fick ibland göra små pepp-inkallningar som gjorde att hon fokuserade på mig ännu bättre.

Det var bra att vi har haft en liten paus från sökträningar så att hon kunde vila och smälta in allt hon lärt sig. Liksom med lydnaden, fast vi har tränat lite under tiden också.. ;)


Kommentarer:
#1: AC

Ja men visst var det en väldigt underlig motivering? Att hunden skulle vara mer farlig för att den är musklad :O Skrattretande!!

2012-04-25 @ 21:13:00
#2: Emmy

Ser fram emot när vi både kan vara med och träna med sökgruppen så man äntligen får ta och träffa er! =)

2012-04-27 @ 19:44:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: