2012-04-03
09:37:06

Sjögräs

Sedan vi hämtade hem Ester har hon alltid varit galen i ris och sjögräs, de passlar så skönt i hennes öron och har också härliga tuggmotstånd. Häromdagen när vi var ute på promenad med henne var hon sjövild när hon såg sjögräs, greppade tag i några i munnen och bara toksprang. Kastade sig hit och dit, slängde sjögräset i luften för att sedan fånga den och bara sprang och njöt. Ibland slängde hon det på marken för att sedan stampa på, ibland så att det försvann bland sanden eller sjögräsen för att sedan gräva upp och leta rätt på det.

Och så är hon också en äkta soldyrkare, hon älskar att sola och det är bara tidsfråga innan hon stapplar in i huset med tungan hängande vid sidan om munnen. Just nu ligger hon ute och solar - och så är hon en riktig livsnjutare, liksom hennes matte. ;) Hussen sa för några dagar sedan "Ja, hon solar för att bli ännu brunare..."


Kommentarer:
#1: Sofia

Hahaha, min häst hade något liknande för sig när hon levde, fast det var stora tistlar som gällde. Hon tog tag någonstans på mitten av stammen, ryckte upp den ur marken sen sprang hon i vild galopp medans hon krängde med huvudet från sida till sida så att tisteln slog henne på sidorna, vilket gjorde att hon sprang ännu fortare :P (fast hon grävde inte så mycket såklart ;))

2012-04-03 @ 11:08:41
#2: Sofia

Hahaha, hon var nog inte riktigt som hon skulle heller ;)

2012-04-03 @ 19:54:22
#3: Emmy

Hehe vad rart med sjögräset=)

Hm tror de funkar för Lyra att sola sig brun? Hon är även hon en soldyrkare:P

2012-04-06 @ 12:11:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: