2012-08-30
21:35:00

Bruksträning
Hade spårträff med Helena & Lexi idag på kvällen. Vi började med att lägga ut ett spår åt varandra och medan spåren "svalnar" tränade vi uppletande. Innan de kom hann vi med ett minispår på en "förorenad" äng med sju små pinnar. Ester var väldigt glad och engagerad i spåret och markerade pinnarna glatt.
 
Vid upplet gjorde vi en ca 25x25m ruta och Lexi fick först välja bland flera olika föremål vad hon mest föredrog. Hon ratar andras saker och vill bara ha sina - men hon kommer så småningom att tycka om andras saker. Jag la ut hennes boll till att börja med och hon arbetade hårt för att finna den, och det med gott resultat. Ester fick två saker utlagda och fann dem snabbt och överlämnade fint.
 
Spåren då? Vi är inte alls vana att det börjar bli för mörkt redan vid 20-strecket - men vi var nöjda med Lexis och Esters spårarbete för dagen. Helena fick gå ut med Lexi själva för första gången, och Lexi hade så bra fart och attityd att Helena var så glad när de kom tillbaka. Ester gjorde likadant, markerade pinnarna jättefint (nöjd!!) och av 6 pinnar + 1 leksak missade hon 1-2. Det var ganska mörkt då och på gränsen till för mörkt. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: