2012-12-23
19:03:00

Hundmässan & boxermontern - "Boxer - en ängels själ i en gangsters kropp"
Hundmässan ägdes rum för 1 vecka sen på Stockholmsmässan. Det var mycket arbete bakom, och jag hade Emmy som medhjälpare i år med att planera, måla och sen bygga upp till en fin monter. Och även planera så att alla skulle vara nöjda med schemauppläggningen, vilka som ska jobba med vilka, tid, införselbiljett etc..etc..
Det var tre pass på en dag, och det första på den första mässdagen tog Emmy och jag - i så fall nåt behövdes justrera i montern. Hundarna skötte sig kanonbra och fångade hundratals besökare med sina positiva energi. Dagens sista pass fick även Ester och Lyra ställa upp då deras hundar inte kunde medverka. Efter en heldag på mässan så var vi alla slutkörda. Det var roligt att jobba på boxermontern, både för- och huvudjobbet.
 
Tack för hjälpen ni alla som medverkade! Och tack Emmy & Lyra för allt!! (och för bilderna) =P
 

Skissade fram en (av två) gangsterboxer...
 

...ca 1/3 klar...
 

Emmy målade lite till monterväggen...


...och satte sen upp...
 

...remsorna och en av gangsterboxrarna! Några bilder på olika boxrar kom såklart även med.


Den andra gangsterboxern (i mitten!). Ni kan se Ester som valp tillsammans med sin syster längst upp till vänster, och bilden under föreställer Lyra som valp!
 

Dekoreringen pågår...
 

Emmys snygga hopphinder på plats tillsammans med andra delar.
 

Och bilden strax innan mässan öppnades! Ester & Lyra på plats och vi tvåbenta klädde ut oss till gangsters.
 

Såhär såg det ut den mesta av tiden - Lyra puffade iväg Ester för att nå alla besökare.. Dock kunde Ester ändå utdela pussar när hon inte puffades iväg. ;)
 
Nu dröjer det ca 350 dagar kvar till 2013-års mässa. Och det blir även ett nytt tema! Årets var alltså "Boxer - en ängels själ i en gangsters kropp"!

Kommentar:
#1: Emmy

Tack själv, det var superkul! Var mycket givande att sätta ihop alla delar och se det färdiga resultatet. Bra jobbat av oss =)

Haha ja det var verkligen, Lyra var "hemsk" när hon konstant puttade bort Ester för att sno aaaaaaalll uppmärksamhet!Jag är dock inte det minsta förvånad:)

2012-12-24 @ 15:28:23
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: