2012-06-09
19:33:57

Tvåan
Japp, debuten i tvåan är avklarad.
Kortfattat kan jag säga att det inte gick som vi skulle önska oss, men det händer ju ibland så. Tänker inte komma på några som helst "förklaringar" varför det blev så, tex "för blött" etc. Att det gick åt skogen kan jag lugnt säga, bubblan varken höll eller sprack under hela programmet, men jag såg till att vi försökte ha det roligt ändå.

Framförallt såg jag det som en jättenyttig träning, både för Ester, oss som ekipage och mina tävlingsnerver! Vi har ju inte tävlat bruks/lydnad sen september resp. maj ifjol, så vi var liiite ovana, trots att vi varit med på minst tre träningstävlingar.

Nog för det, vi tränar på lite mer nu och ser fram emot nya tag snart. Mest nöjd var jag att vi fick poäng på rutan och fjärren! För cirka en månad sen kunde vi inte rutan, och idag gjorde Ester det skapligt, trots att hon gick in i rutan västerifrån (hmm.. det var inte så på träningarna...). Fick 8:a på det.
Som alltid (nästan!) gick det mycket bättre på vår lilla träning direkt därefter... *suck* Tränade bl.a. platsliggning tillsammans med Maria, Kajsa och Joanna, gjorde även väldigt snygga FF.

Ja, nog för det, efter prisutdelningen åkte vi vidare till Farsta gård, ett trevligt promenadsområde ett par minuters bilfärd från klubben för att försökte få in busksångaren. Den visade upp sig efter cirka 15 minuters väntan = nytt kryss!

Kommentarer:

Det är bara att kämpa vidare! Ta med sig den information man samlade in på tävlingen, och tänka på de bitar som gick bra! Rutan, fjärren och inkallningen såg fina ut:)

2012-06-09 @ 23:24:03
#2: AC

Tusen tack :D det är bara att jobba vidare i tvåan för er! Ett par moment har jag förstått gick bra, ta till er det :)

2012-06-10 @ 20:37:05
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: