2012-11-21
22:00:09

Sökläger i Värmland

På väg in...
 

- Sööök!
 
- Nej ingen figge!
 

Vattenpaus...
 

- Ja, den finns därute!!
 
- Jag hittade figgen!
 

- Kom så visar jag dig var figgen finns!

2012-11-19
17:26:45

Liten rapport
Vi lever och mår bra - en liten rapport kommer så småningom. =)
 

-Tja!

2012-11-04
12:02:00

Roadtrip!
Ester och jag kom just hem efter en härlig roadtrip. Resan gjordes per tåg och buss den här gången och först begav vi oss söderut till Malmö C och tog sen buss till härliga Falsterbo. Där tog vi långa promenader och skådade fåglar. Därefter buss till Hyllie och sen Öresundståg över till Köpenhamn och bodde hos våra goda vänner en bit söderut. Dagen därpå tog vi långa strandpromenader i detta underbara väder, som var helt annat från gårdagen på Falsterbo. Sol, molnfritt, varmt och nästan stiltje. Mötte några trevliga hundägare på stranden, vem skulle inte vilja bege sig ut på promenad i denna underbara dag...? Såg även ett par prutgäss bland de lite ovanligare fåglarna. Även några sträckande dykänder.
I onsdags fortsatte vi norrut och åkte först pendeltåg till Köpenhamn, och medan vi väntade på nästa tåg tog vi en promenad i cityn. Likadant gjorde vi senare i Göteborg och gick till bron ovanför Göta älv. Det var rätt blåsigt där, och bron vibrerade rätt kraftigt när spårvagnarna passerade..
I ett par dagar bodde vi hos våra goda vänner ca 1,5h norr om Göteborg mot Västerhavet. Skagerrak, som omger denna del av Västerhavet ligger mig varmt om hjärtat.
Sådåså, hemma igen - men blickar fram emot våra nya äventyr tillsammans!
.
 
Du och jag - på Köpenhamn C