2013-03-10
20:47:00

Sänder in ett inlägg utan att matte känner till om saken!
När matte sitter och jobbar med statistiken i datorn, där hon skriver någonting om höft dysplasi hos sex olika hundraser så passar jag på och sänder iväg ett inlägg här!
 
Ja, vi har varit ute på två långprommisar idag och två olika sådana. Den första var rätt tidig, hon gick upp redan ca 6:30 - och det självmant! Jag försökte dra ut lite på tiden, men när jag hörde mina foderkulorna klinga vackert i köket så gäller det att vara på plats strax bakom henne och se trevlig ut! Och även dregla snålvatten.
Väl ute på promenaden gick vi förbi "träningsängen", som jag älskar att vara i! Men den här gången tyckte inte matte att vi skulle vara där, för vi var där och busade igår med bland annat markbrottningen. Hon pep ibland till när hon tyckte att jag bet för hårt... och så fick jag också träna på att stå på "gungan", det var lite läskigt i början - men skoj var det! Inte konstigt för jag fick en godisbit för varje framsteg jag gjorde. Vem skulle inte tacka nej till såna tillfällen?!
 
Efter att ha läst lite tidningar lite här och där och även lämnat visitkort så började fyra fågelf*n skrika så in i h*****e bara för att jag gick förbi... blängde tillbaka gjorde jag på dem... Matten stod och plåtade med sin fåniga ajfåån på nötskrikorna innan vi gick vidare.
Strax därefter kom en gul labbe framrusande och ville hälsa på mig, men det ville jag inte, för jag uppfattade honom som framrufsig och inte alls artig. Så vi bara gick iväg, och hans matte var ca 100m bort... *Suck*!
 
Väl på isen fick jag min tennisboll, och passade då på att sträcka på mig oooordentligt med långa kliv! Tur att matte inte hade sin kamera med idag så att jag slapp posera... Nåja, kanske inte posera, utan bara springa runt och ha skoj medan hon sitter som en orörlig potatissäck.
 
Ja, just det... rådjurlort börjar poppa upp lite varstans nu - och vilka riktiga hundar är det som inte tackar nej till sådana godbitar!? Jag vet att jag inte får - men jag kan helt enkelt inte låta bli att inte ta i mig några... och i tisdags när jag var hos dagmatten passade jag på och bröt mot regeln fullständigt - och svalde ner "några" hästlortbollar. "Straffet" kom dagen efter, då jag bajsade extra mycket, och i samma konstinens som hästlort! Hahahaha!
 
En annat otrevligt hundmöte fick vi även imorse, då en ung svart labbe kom framrusande (i hög fart att snön bakom honom yrde!) fram till mig och nosade överallt - jag sa ifrån rejält och min matte skyddade mig med att puffa bort labben. Fick förklaringen "han är bara ett år gammal"... skit samma! Sånt gör man ju inte bara, att springa fram till andra utan lov... De som känner mig vet att jag är rätt artig och vill att man först skall hälsa på varandra och sedan fråga om lov att leka. Alltså med nya kompisar.
 
Senare på eftermiddagen blev det en långprommis till och när vi kom fram till isen från skogen gjorde jag samma sak - rusade runt med min snörboll i munnen! Snart skall jag ut och kissa för natten, och sen stämplar jag ut för dagen!

Kommentarer:
#1: Emmy

Låter som fröken Ester har haft fullt upp idag;-)
tror besämt hon skulle vilja ha en alldeles egen blogg!

2013-03-10 @ 21:53:53

Emmy: jadå, egen blogg har jag ju redan, men jag har varit lite lat att skriva så jag lät matte ta hand om den...

2013-03-10 @ 21:55:28
#3: Emmy

Så sant så sant. Du har tränat henne väl!

2013-03-10 @ 21:59:13
#4: Anonym

Hej på er
oj, tack för infon hade ingen aning om att vi kom med?
Fattar inte vad alla saker stod för heller?
Hoppas att det är bra med er, kram från oss

2013-03-12 @ 09:57:02
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: